10/10/2020 ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Ο.Ε

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Ο.Ε  
 

Share

757 total
29 live
30 video
Views:
Για την είσοδο σας στη live μετάδοση ή το album εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό που σας έχει σταλεί.
Εάν είστε ήδη χρήστης κάντε login. Εάν ξεχάσετε τον κωδικό, επιλέξτε υπενθύμιση.
Θέματα Ημερησίας Διάταξης:
 
▪ Απολογισμός απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου κι έγκριση πεπραγμένων του για τη διετία 2019-20
▪ Οικονομικός απολογισμός διετίας
▪ Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
▪ Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια των Εκλογών

Με τη λήξη της Γενικής Συνέλευσης θα ανοίξει η ηλεκτρονική κάλπη και οι Συνάδελφοι που μπορούν να ψηφίσουν, θα λάβουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail τους από τη διεύθυνση [email protected], με οδηγίες πρόσβασης στην ηλεκτρονική κάλπη/ψηφοφορία. Παρακαλούμε να ελέγξετε εκτός από το Inbox σας, τα spam και τα junk boxes του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διασποράς του Covid-19 στον χώρο που θα διεξαχθούν η Γενική Συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες, εντούτοις, προτρέπει τα μέλη μας (ακόμα και τα εντός Αθηνών) λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης στην Αττική να προτιμήσουν, τόσο την παρακολούθηση της Γενικής Συνέλευσης μέσω live streaming, όσο & την ηλεκτρονική ψηφοφορία έναντι της φυσικής κάλπης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, μπορείτε, εκείνη την ημέρα, να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία μας (210 7223126, [email protected]), ώστε να σας βοηθήσουμε και να συμμετάσχετε στην εκλογική διαδικασία.